Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Guy Kawasaki – prezentare Brand Minds 2019

1 min read

guy kawasaki prezentare brand mi

Guy Kawasaki este celebrul fost evanghelist sef Apple, fost consultant Motorola, actualul evanghelist al tool-ului online Canva, ambasador Mercedes-Benz, dar cel mai important lucru pentru care acesta este cunoscut este ca acesta a refuzat pozitia de CEO al companiei Yahoo.

Acesta a fost prezent pentru prima data in Romania la evenimentul Brand Minds, unde a tinut una din cele mai bune prezentari pe care le-am vazut vreodata, publicul reactionand la fiecare gluma.

Daca ai un business, lucrezi in publicitate sau pur si simplu esti un fan Apple te invit sa urmaresti prezentarea acestuia – Art of Innovation:

La finalul evenimentului Guy Kawasaki a revenit pe scena si a facut poze cu toti participantii, a interactionat pe Twitter si Instagram cu cei care au postat despre prezentarea lui, iar la petrecerea VIP ce a urmat a interactionat cu cei prezenti, a schimbat contacte si a ascultat scurte pitch-uri de la diversi antreprenori.

La final, de retinut, cele mai bune prezentari au 10 slide-uri, pe fundal negru, impreuna cu un font cat mai mare.

Multumesc organizatorilor Brand Minds care i-au adus pe aceeasi scena pe Yuval Noah Harari, Robert Cialdini, Grant Cardone, Brene Brown, Hitendra Wadhwa, Guy Kawasaki si Yuval Noah Harari. Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara partenerii care au sustinut si editia de anul trecut BMW Group, Unicredit Bank, Coca-Cola si Metropolian life.

Cum la acest eveniment nu se ofera invitatii, te invit sa iti achizitionezi de pe acum un bilet pentru editia de anul viitor unde vor veni MICHIO KAKU, MARTIN LINDSTROM si MALCOLM GLADWELL.

Folosind codul WORLDCHANGER2020 pe site-ul Brand Minds vei putea achizitiona un bilet redus cu 20%.

Daca nu te-am convins sa iti cumperi bilet pentru editia de anul viitor ce va avea loc la Romexpo, te invit sa citesti si articolele lui Calin Biris de anul trecut si de anul acesta si sa urmaresti interviul Andreei Esca cu Yuval Noah Harari.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Guy Kawasaki – prezentare Brand Minds 2019”

Comments are closed.